2024-03-29T06:01:23Z
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/oai
oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:00021025
2023-04-13T06:13:20Z
1162:1164:1168
Neuroprotective and cognitive decline-suppression activities of fermented beverage-derived biomaterials (発酵飲料由来機能性素材の神経保護および認知低下抑制作用)
CORPUZ, HENRY MARZO
open access
この博士論文は、次の学術雑誌論文を一部に使用しています。 / NUTRIENTS. 10(6):762 (2018); doi:10.3390/nu10060762. © 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. / BRAIN RESEARCH. 1720:UNSP 146322 (2019); doi:10.1016/j.brainres.2019.146322. © 2019 Elsevier B.V.
Thesis
CORPUZ HENRY MARZO. Neuroprotective and cognitive decline-suppression activities of fermented beverage-derived biomaterials (発酵飲料由来機能性素材の神経保護および認知低下抑制作用). 信州大学, 2019, 博士論文. 博士(農学), 甲第85号, 令和01年09月30日授与.
信州大学
2019-09-30
eng
doctoral thesis
NA
http://hdl.handle.net/10091/00021782
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/records/21025
13601甲第85号
博士(農学)
2019-09-30
13601
信州大学(Shinshu university)
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/21025/files/17ST541F_yoshi.pdf
application/pdf
114.3 kB
2019-12-04
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/21025/files/17ST541F_shinsa.pdf
application/pdf
133.7 kB
2019-12-04
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/21025/files/17ST541F_ronbun.pdf
application/pdf
1.5 MB
2020-07-03