2024-03-28T11:41:37Z
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/oai
oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:02000234
2023-04-13T06:13:33Z
1162:1164:1168
Studies on improvement of feeding value of shrimp by-product meal for laying hens using dried-persimmon by-product (干柿副産物を活用した採卵鶏用エビ副産物ミールの飼料価値改善に関する研究)
SANGKAEW, MANISA
信州大学(Shinshu university)
博士(農学)
この博士論文は、次の学術雑誌論文を一部に使用しています。 / The Journal of Poultry Science. 58(1):51-57 (2021); doi:10.2141/jpsa.0200024. © 2021 by Japan Poultry Science Association. / The Journal of Poultry Science.58(4) :238-244 (2021) ;doi:10.2141/jpsa.0200082. © 2021 by Japan Poultry Science Association.
Thesis
SANGKAEW MANISA. Studies on improvement of feeding value of shrimp by-product meal for laying hens using dried-persimmon by-product (干柿副産物を活用した採卵鶏用エビ副産物ミールの飼料価値改善に関する研究). 信州大学, 2021, 博士論文. 博士(農学), 甲第91号, 令和03年03月20日授与.
doctoral thesis
信州大学
2021-03-20
2021-03-20
application/pdf
application/pdf
application/pdf
13601甲第91号
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000234/files/17ST501G_yoshi.pdf
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000234/files/17ST501G_shinsa.pdf
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000234/files/17ST501G_ronbun.pdf
eng
open access