2024-03-29T00:35:55Z
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/oai
oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:02000273
2023-04-14T05:23:07Z
461:848:849
Polyunsaturated fatty acid deficiency affects sulfatides and other sulfated glycans in lysosomes through autophagy-mediated degradation (多価不飽和脂肪酸欠乏は、ライソゾームにおいてオートファジーを介した分解を通じてスルファチドおよび硫酸化グリカンに影響を与える)
WANG, YAPING
信州大学(Shinshu university)
博士(医学)
雑誌に発表。 / The FASEB Journal 34(7):9564-9614 (2020); doi:10.1096/fj.202000030RR. © 2020 Federation of American Societies for Experimental Biology (FASEB)
Thesis
WANG YAPING. Polyunsaturated fatty acid deficiency affects sulfatides and other sulfated glycans in lysosomes through autophagy-mediated degradation (多価不飽和脂肪酸欠乏は、ライソゾームにおいてオートファジーを介した分解を通じてスルファチドおよび硫酸化グリカンに影響を与える). 信州大学, 2020, 博士論文. 博士(医学), 甲第1216号, 令和02年09月30日授与.
doctoral thesis
信州大学
2020-09-30
2020-09-30
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13601甲第1216号
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000273/files/16MH281B_yoshi.pdf
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000273/files/16MH281B_shinsa.pdf
https://soar-ir.repo.nii.ac.jp/record/2000273/files/16MH281B_ronbun.pdf
eng
32501606
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32501606/
10.1096/fj.202000030RR
https://doi.org/10.1096/fj.202000030RR
open access