@phdthesis{oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:02000230, author = {R. M. SANGEETH M. B. RATHNAYAKA}, month = {Mar}, note = {この博士論文は、次の学術雑誌論文を一部に使用しています。 / HORTICULTURE JOURNAL 90(1):58-67 (2021); doi:10.2503/hortj.UTD-217. © 2021 The Japanese Society for Horticultural Science (JSHS)., Thesis, R. M. SANGEETH M. B. RATHNAYAKA. Effect of environmental stresses on chemical components related to taste, growth and yield of chili pepper (Capsicum spp.) (環境ストレスがトウガラシ(Capsicum spp.)の呈味成分含量、成長および収量に及ぼす影響). 信州大学, 2021, 博士論文. 博士(農学), 甲第92号, 令和03年03月20日授与.}, school = {信州大学(Shinshu university)}, title = {Effect of environmental stresses on chemical components related to taste, growth and yield of chili pepper (Capsicum spp.) (環境ストレスがトウガラシ(Capsicum spp.)の呈味成分含量、成長および収量に及ぼす影響)}, year = {2021} }