@phdthesis{oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:00021024, author = {LEBETWA, NTSHEPISA}, month = {Sep}, note = {この博士論文は、次の学術雑誌論文を一部に使用しています。 / JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE. 97(6):1939-1944 (2017); doi:10.1002/jsfa.7999. © 2016 Society of Chemical Industry. / MOLECULES. 24(4):738 (2019); doi:10.3390/molecules24040738. © 2019 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland., Thesis, LEBETWA NTSHEPISA. Improvement of anti-viral and anti-allergenic activities of milk casein phosphopeptide by chemical modifications (化学修飾による牛乳カゼインホスホペプチドの抗ウィルス性及び抗アレルギー性の改善). 信州大学, 2019, 博士論文. 博士(農学), 甲第84号, 令和01年09月30日授与.}, school = {信州大学(Shinshu university)}, title = {Improvement of anti-viral and anti-allergenic activities of milk casein phosphopeptide by chemical modifications (化学修飾による牛乳カゼインホスホペプチドの抗ウィルス性及び抗アレルギー性の改善)}, year = {2019} }