@phdthesis{oai:soar-ir.repo.nii.ac.jp:00021025, author = {CORPUZ, HENRY MARZO}, month = {Sep}, note = {この博士論文は、次の学術雑誌論文を一部に使用しています。 / NUTRIENTS. 10(6):762 (2018); doi:10.3390/nu10060762. © 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. / BRAIN RESEARCH. 1720:UNSP 146322 (2019); doi:10.1016/j.brainres.2019.146322. © 2019 Elsevier B.V., Thesis, CORPUZ HENRY MARZO. Neuroprotective and cognitive decline-suppression activities of fermented beverage-derived biomaterials (発酵飲料由来機能性素材の神経保護および認知低下抑制作用). 信州大学, 2019, 博士論文. 博士(農学), 甲第85号, 令和01年09月30日授与.}, school = {信州大学(Shinshu university)}, title = {Neuroprotective and cognitive decline-suppression activities of fermented beverage-derived biomaterials (発酵飲料由来機能性素材の神経保護および認知低下抑制作用)}, year = {2019} }