WEKO3
アイテム
Sustainable fruit-body formation of edible mycorrhizal Tricholoma species for 3 years in open pot culture with pine seedling hosts
http://hdl.handle.net/10091/205
http://hdl.handle.net/10091/20567b49df2-cda3-4623-8a9c-737ca18e6820
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Yamada et al 061117.pdf (4.5 MB)
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2007-05-10 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Sustainable fruit-body formation of edible mycorrhizal Tricholoma species for 3 years in open pot culture with pine seedling hosts | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s10267-006-0338-0 | |||||||||||||
関連名称 | 10.1007/s10267-006-0338-0 | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
タイプ | journal article | |||||||||||||
著者 |
Yamada, A
× Yamada, A
× Kobayashi, H
× Ogura, T
× Fukuda, M
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信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||||||||||
氏名 | Yamada, A | |||||||||||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.OpSCPUkh.html | |||||||||||||
信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||||||||||
氏名 | Fukuda, M | |||||||||||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.yCTNPpkh.html | |||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | Springer Japan | |||||||||||||
引用 | ||||||||||||||
内容記述 | Mycoscience. 48(2): 104-108 (2007) | |||||||||||||
書誌情報 |
Mycoscience 巻 48, 号 2, p. 104-108, 発行日 2007-04 |
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内容記述 | ||||||||||||||
内容記述 | The original publication is available at www.springerlink.com | |||||||||||||
資源タイプ(コンテンツの種類) | ||||||||||||||
内容記述 | Article | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 1340-3540 | |||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
収録物識別子 | AA11003436 | |||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa |