WEKO3
アイテム
Sustainable fruit-body formation of edible mycorrhizal Tricholoma species for 3 years in open pot culture with pine seedling hosts
http://hdl.handle.net/10091/205
http://hdl.handle.net/10091/20567b49df2-cda3-4623-8a9c-737ca18e6820
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2007-05-10 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Sustainable fruit-body formation of edible mycorrhizal Tricholoma species for 3 years in open pot culture with pine seedling hosts | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
DOI | ||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s10267-006-0338-0 | |||||
関連名称 | 10.1007/s10267-006-0338-0 | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
Yamada, A
× Yamada, A× Kobayashi, H× Ogura, T× Fukuda, M |
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信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||
表示名 | Yamada, A | |||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.OpSCPUkh.html | |||||
信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||
表示名 | Fukuda, M | |||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.yCTNPpkh.html | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Springer Japan | |||||
引用 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Mycoscience. 48(2): 104-108 (2007) | |||||
書誌情報 |
Mycoscience 巻 48, 号 2, p. 104-108, 発行日 2007-04 |
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内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The original publication is available at www.springerlink.com | |||||
資源タイプ(コンテンツの種類) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Article | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1340-3540 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11003436 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa |