WEKO3
アイテム
Towards bacterial strains overproducing L-tryptophan and other aromatics by metabolic engineering
http://hdl.handle.net/10091/201
http://hdl.handle.net/10091/201d77be9ac-549b-4821-a85f-c3bc7d160141
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
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公開日 | 2007-05-07 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Towards bacterial strains overproducing L-tryptophan and other aromatics by metabolic engineering | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
DOI | ||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s00253-005-0252-y | |||||||
関連名称 | 10.1007/s00253-005-0252-y | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
タイプ | journal article | |||||||
著者 |
Ikeda, M
× Ikeda, M
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信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||||
氏名 | Ikeda, M | |||||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.uhLNPUkh.html | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | SPRINGER | |||||||
引用 | ||||||||
内容記述 | Applied Microbiology and Biotechnology. 69(6): 615-626 (2006) | |||||||
書誌情報 |
Applied microbiology and biotechnology 巻 69, 号 6, p. 615-626, 発行日 2006-02 |
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内容記述 | ||||||||
内容記述 | The original publication is available at www.springerlink.com. | |||||||
資源タイプ(コンテンツの種類) | ||||||||
内容記述 | Article | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0175-7598 | |||||||
書誌レコードID | ||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
収録物識別子 | AA10503386 | |||||||
PubMed | ||||||||
関連識別子 | https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16374633/ | |||||||
関連名称 | 16374633 | |||||||
出版タイプ | ||||||||
出版タイプ | AM | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||
WoS | ||||||||
URL | http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?&GWVersion=2&SrcAuth=ShinshuUniv&SrcApp=ShinshuUniv&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS&KeyUT=000234806700002 |