WEKO3
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アイテム
Antiulcerative properties of crude polyphenols and juice of apple, and Chinese quince extracts
http://hdl.handle.net/10091/1018
http://hdl.handle.net/10091/1018620ab1c6-f809-48de-a191-d2ff3f1c600f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2008-03-31 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Antiulcerative properties of crude polyphenols and juice of apple, and Chinese quince extracts | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.10.084 | |||||||||||||
関連名称 | 10.1016/j.foodchem.2007.10.084 | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
タイプ | journal article | |||||||||||||
著者 |
Hamauzu, Y
× Hamauzu, Y
× Irie, M
× Kondo, M
× Fujita, T
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信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||||||||||
氏名 | Hamauzu, Y | |||||||||||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.ZenmPUkh.html | |||||||||||||
信州大学研究者総覧へのリンク | ||||||||||||||
氏名 | Fujita, T | |||||||||||||
URL | http://soar-rd.shinshu-u.ac.jp/profile/ja.HNLhPUkh.html | |||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER SCI LTD | |||||||||||||
引用 | ||||||||||||||
内容記述 | FOOD CHEMISTRY. 108(2): 488-495 (2008) | |||||||||||||
書誌情報 |
FOOD CHEMISTRY 巻 108, 号 2, p. 488-495, 発行日 2008-05-15 |
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資源タイプ(コンテンツの種類) | ||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||
収録物識別子 | AA00649137 | |||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||||||||
WoS | ||||||||||||||
URL | http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?&GWVersion=2&SrcAuth=ShinshuUniv&SrcApp=ShinshuUniv&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS&KeyUT=000253033400009 |
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Cite as
Hamauzu, Y, Irie, M, Kondo, M, Fujita, T, 2008, Antiulcerative properties of crude polyphenols and juice of apple, and Chinese quince extracts: ELSEVIER SCI LTD, 488–495 p.
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