WEKO3
アイテム
豇豆に関する研究:(其の五)豇豆の Urease 及び Catalase について
http://hdl.handle.net/10091/13912
http://hdl.handle.net/10091/13912390adb79-3662-4f27-82cd-60eb5733c983
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
Bulletin_Agri-03-04.pdf (349.2 kB)
|
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2012-03-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 豇豆に関する研究:(其の五)豇豆の Urease 及び Catalase について | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Studies on Vigna plants: Part Ⅴ. Urease and Catalase of Vigna beans | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
淸水, 純夫
× 淸水, 純夫× 上島, 肇× 梅村, 弘 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 信州大学農学部 | |||||
引用 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 信州大学農学部学術報告 3: 27-33(1954) | |||||
書誌情報 |
信州大学農学部学術報告 巻 3, p. 27-33, 発行日 1954-03-30 |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | In previous reports (part II) some relation between the chemical components and the type of plant forms was found. In this paper we first studied the Urease activity of 34 vigna bean varieties. (Table. 2.) But the variance between groups was not significant. (Table. 3.) Secondly we compared the Urease activity of Vigna beans with that of other beans. Urease activity of Vigna bean was about one fortieth as strong as that of Soy bean and Azuki bean but there was not any significant difference between Kidney bean and Vigna bean. (Table. 4). | |||||
資源タイプ(コンテンツの種類) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | Article | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0559-8605 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00121341 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |