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  1. 070 農学部, 大学院農学研究科
  2. 0702 紀要 ・刊行物
  3. 07021 信州大学農学部紀要
  4. Vol. 18

加工用トマトの成熱調整が果実品質に及ぼす影響

http://hdl.handle.net/10091/2357
http://hdl.handle.net/10091/2357
56b28030-8249-4a2e-9db9-8d76d43b081b
名前 / ファイル ライセンス アクション
Agriculture18-02-01.pdf Agriculture18-02-01.pdf (711.7 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2009-03-03
タイトル
タイトル 加工用トマトの成熱調整が果実品質に及ぼす影響
タイトル
タイトル The Influence of Chemical Regulation of Fruits Ripening on the Fruits Qualities in Processing Tomatoes
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
タイプ departmental bulletin paper
著者 高橋, 敏秋

× 高橋, 敏秋

高橋, 敏秋

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林, 知康

× 林, 知康

林, 知康

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出版者
出版者 信州大学農学部
引用
内容記述 信州大学農学部紀要 18(2): 121-132(1981)
書誌情報 信州大学農学部紀要

巻 18, 号 2, p. 121-132, 発行日 1981-12-25
抄録
内容記述 The experiments were carried out to ascertain the influence of fruit yield and qualities of preharvest sprays of 100ppm, 200ppm and 400ppm 2-chloroethylphosphonic acid using the processing tomatoes cv. "Wasedaruma". 1. The term of ripeness was shorted by ethrel spray, especially, lot of 400ppm ethrel spray was shorted for 6 days. 2. Average fruit weight was not heavy in ethrel spray lots. The higher the ethrel concentration, the lighter the fruit weight. 3. On the handling harvest, number of fruits and fuits weight in early stages increased by ethrel spray. Especially, on lot of ethrel 400ppm spray was appeared severely, and climacteric peak of harvest were appeaed in about 10 days before than in other lots. 4. On the once over harvest, total harvest fruits weight were copious in control than in ethrel spray lots. 5. The hardiness, pH, sugar and inorganic matter contents of fruits did not differ between control and ethrel spray lot.
資源タイプ(コンテンツの種類)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0583-0621
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00121352
出版タイプ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2021-03-01 12:04:52.447964
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高橋, 敏秋, 林, 知康, 1981, 加工用トマトの成熱調整が果実品質に及ぼす影響: 信州大学農学部, 121–132 p.

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